Gezondheidsproblemen

 

 

Wie weleens gezondheidsproblemen heeft gehad en effectieve methoden heeft gevonden om zijn gezondheid te bevorderen, overweegt vaak zijn ervaringen te delen met anderen. Voor iemand zonder medische opleiding is gezondheidsconsulent worden waarschijnlijk de enige manier om dit te doen. 

Kruidenthee, voedingssupplementen, voedingsconcentraten, bijenproducten, massage, ademhalingstechnieken en ga zo maar door - het hele scala aan producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid, waarvoor geen medische licentie nodig is.
 

Ons bedrijf kent de praktische problemen die een gezondheids-consultant kan tegenkomen en we kunnen u een breed assortiment aan oplossingen bieden om succesvol te kunnen werken.
 

VedaPulse werkt op de kruising van oosterse en westerse ideeën. Het synthetiseert het beste uit Oost en West - een geavanceerde methode voor het evalueren van het stressniveau en duizenden jaren ervaring in puls-analyse. Bovendien is het een heel complex van deskundige toepassingen voor het automatisch maken van aanbevelingen, gebaseerd op sneltesten van het lichaam.

Vedapulse kan helpen antwoord te geven op belangrijke vragen:
 

  1. Welk energieniveau heeft het lichaam? Is dat genoeg voor het behoud van een goede gezondheid?
  2. Welke organen en systemen lijden aan een gebrek aan energie en welke werken juist onder druk?
  3. Evaluatie van het type fysiologische samenstelling, op basis waarvan u afzonderlijke aanbevelingen kunt maken voor het terugwinnen van evenwicht in het lichaam en het activeren van het zelfherstellende mechanisme.
  4. Wat is het huidige stressniveau in het lichaam? Welke reactie op stress is gebruikelijk voor het lichaam? Wat kunnen de bijwerkingen van zulke reacties zijn? Hoe gevaarlijk is dit?
  5. Een heleboel antwoorden over hoe energie hersteld en de dynamiek van de functionele status beheerst kan worden.