Waarom Vedapulse?

 

 

Er zijn veel verschillende computergestuurde diagnostische apparaten op de markt en gezondheidsconsulenten kunnen kiezen welke het beste past bij hun behoeften. In het aanbod van dergelijke apparaten neemt VedaPulse een bijzondere plaats in. We beloven geen "wonderen" met een hoop bombarie - we hebben geen systeem dat allerlei soorten parasieten kan detecteren zonder contact met de client te maken, of een programma dat een door deze parasieten beschadigde lever kan signaleren. Zulke dingen hebben we niet. In plaats daarvan bieden wij een objectief instrument dat ons de antwoorden kan geven op belangrijke vragen:
 

 1. Wat is het huidige stressniveau in het lichaam? Welke reactie op stress is gebruikelijk voor het lichaam? Wat kunnen de bijwerkingen van zulke reacties zijn? Hoe gevaarlijk is dit?
 2. Welk energieniveau heeft het lichaam? Is dat genoeg voor het behoud van een goede gezondheid?
 3. Welke organen en systemen lijden aan een gebrek aan energie en welke werken juist onder druk?
 4. Evaluatie van het type fysiologische samenstelling, op basis waarvan u afzonderlijke aanbevelingen kunt maken voor het terugwinnen van evenwicht in het lichaam en het activeren van het zelfherstellende mechanisme.
 5. Een heleboel antwoorden over hoe energie hersteld en de dynamiek van de functionele status beheerst kan worden.
   

VedaPulse werkt op de kruising van oosterse en westerse ideeën. Het synthetiseert het beste uit Oost en West - een geavanceerde methode voor het evalueren van het stressniveau en duizenden jaren ervaring in puls-analyse. Bovendien is het een heel complex van deskundige toepassingen voor het automatisch maken van aanbevelingen, gebaseerd op sneltesten van het lichaam.

Wij organiseren voortdurend educatieve Webinars, waarin we alle fijne kneepjes leren over het gebruik van het apparaat en de invoering van verschillende revalidatiemethoden. Deze Webinars worden gegeven door specialisten die expert zijn in hun vakgebied. Velen van hen hebben vele jaren ervaring met het geven van lezingen en geven les aan veel studenten over de hele wereld.

 

Wat kunnen we bieden?
 

 1. Een breed assortiment VedaPulse producten voor sneltesten van het lichaam.
 2. Expertprogramma's die bijdragen aan het creëren van aanbevelingen voor revalidatie.
 3. Educatief materiaal, Webinars en seminars waar u uw skills kunt verbeteren en veel nieuwe ideeën kunt opdoen voor uw praktijk, omringd door allemaal gelijkgestemden.
 4. Diverse medische producten die de gezondheidsconsulenten weer kunnen aanbieden aan hun klanten. (Er zijn diverse kortingen voor de groothandels, alsmede vergoedingen voor het aanbevelen van onze producten aan klanten zonder dat u producten hoeft op te slaan).
 5. Een extern verbindingssysteem tussen cliënt en specialist die het mogelijk maakt "vinger aan de pols te houden" 'en uw cliënten op tijd te kunnen adviseren. Dit heeft al veel levens gered!

 

VedaPulse het gezonde alternatief